top of page

Retelele neuronale formate in timpul vietii intrauterne, baza a credintelor noastre

STIATI CA.....

Reţelele neuronale formate în timpul vieţii intrauterine si în perioada copilăriei stau la baza credinţelor noastre de mai târziu?Acestea sunt credinţele pe care le purtăm cu noi la maturitate si prin care înţelegem si ne interpretăm experienţele. Pentru a vă elibera de reacţiile emoţionale imediate, ale sistemului limbic, trebuie să îndepliniţi două sarcini:

1. trebuie să vă DEZVOLTATI FIZIOLOGIA CREIERULUI, care se poate realiza prin modificări ale dietei si ale stilului de viaţă 2. odată ce creierul a fost optimizat, puteţi profita din plin de capacitatea sa puternică de a DEZVOLTA NOI CAI NEURONALE care vă vor permite să consideraţi satisfăcătoare si pozitive, persoanele si evenimentele pe care le percepeaţi, odată, ca fiind negative.

Tema pentru acasa



Aceasta tema NU este despre A INVATA ceva, ci a TE DEZVATA de vechile obiceiuri. Abia dupa aceea poti implementa altele noi.

  • Dezinstaleaza vechile programe (obiceiuri)

  • Descarca pe cele noi

  • Lucreaza cu versiunea noua de program cu care nu esti obisnuit pana o inveti. DOAR implementarea noului program, fara a-l folosi, NU TE AJUTA cu nimic.

Stilul de viata este domeniu unde are loc transformarea. Suntem detinatorii unui potential urias nevalorificat, dar care se poate activa cu ajutorul unor schimbar simple ale stilului de viata.

Sugestie: resetarea microbiomului



Sursa:

dr. David Perlmutter M.D, dr. Alberto Villoldo Ph.D - "Neurostiinta iluminarii", Bucuresti, For You, 2013

Foto: sciencedaily.com si Wix Website

Featured Posts
Postările vor apărea în curând
Rămâi pe recepție...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Nu există încă nicio etichetă.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page